Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Evropa možná zahyne, ale vy můžete žít

Do Evropy se valí davy muslimů, čím dál častěji to někde udělá bum a většina evropských politiků reaguje jak malé bezradné děti. Vliv islámu na naše životy stoupá.

Severní Afrika a Blízký Východ byly kdysi křesťanskými a nejvyspělejšími oblastmi světa. Než je dobyl islám. Myslím, že nejen dnes, ale již hezkých pár staletí by tam největší světovou knihovnu, jaká stávala v Alexandrii, další významná intelektuální centra (Antiochie, Hippo …), na svou dobu značně vyspělé hospodářství apod. nikdo nehledal. Potom byla asi dlouho dobu křesťanskou a vyspělou oblastí Anatólie a jižní Balkán. Než je dobyl islám. No a dnes je stále ještě vysoce vyspělou oblastí Evropa. Než ji …

Co se proti tomu dá dělat? Už nějakou dobu sleduji naše „protiislámské bojovníky“ a zas tak moc bych si od nich nesliboval. Ne pro jejich „islamofobii“ natož „xenofobii“ (toto je už úplný nesmysl, protože xenofobie = strach z neznámého a z islámu začnou mít lidé obvykle strach po té, co se o něm něco dozvědí z jiných než multikulturně prolhaných zdrojů, ono si stačí přečíst Korán a životopis Mohameda, jak jsem učinil já). Problém vidím někde jinde. Pana Konvičky se nedávno ptali, jakou že ideologii či co staví proti islámu? On na to odvětil (cca): „Žádnou ideologii. Prostě takovou tu obyčejnou českou pohodu.“ Zní to hezky. Jenže uvažujte: Kolik lidí bude asi tak ochotno riskovat život - ale třeba i zaměstnání či prostě „takovou obyčejnou pohodu“ – za „takovou tu pohodu“? Protože, jak asi tušíte, protistrana má bojovníků ochotných obětovat život za falešného boha Alláha dostatek. Čímž chci říci, že odhodlání většiny těchto antiislamistů může vyprchat dříve než začne být stavění se proti islámu skutečně nebezpečné. Což může začít co nevidět.

Je zde samozřejmě jistá naděje pro Evropu – to, že se k Ježíši Kristu obrátí takový počet migrantů, že výsledkem bude nikoliv islamizace, nýbrž rechristianizace kontinentu. Z různých zpráv vyplývá (žel ne zrovna v mainstreamovém tisku, ten to ignoruje), že těch muslimů (možná z větší části formálních), kteří se buď hned nebo krátce po příchodu do Evropy obracejí k Ježíši, není až tak málo. Díky Bohu za ty zachráněné duše, nicméně zatím jich rozhodně není většina, ostatní muslimové by je nejraději zlikvidovali (velí jim to právo šaría) a ochotou a schopností úřadů dnešní pohanské Evropy je ochránit si nejsem tak úplně jist. Jinak řečeno, islamizace Evropy hrozit nepřestává.

Nabídnu nicméně jiný pohled: Co třeba tváří v tvář hrozící katastrofě začít myslet na svou duši? Jsou to ostatně lidské duše, které žijí věčně, zatímco státy, národy i celé civilizace přicházejí a odcházejí. Tedy i tvoje duše, milý čtenáři, zde bude ještě miliardy let po té, co na jakousi EU, která snad, možná kdysi existovala na malém výběžku eurasijského kontinentu, budou vzpomínat jen jakési legendy. A je na tobě, kde tvoje duše bude žít. Takže co takhle začít hledat Boha a činit pokání?

Dá se předpokládám, že proti pobytu v pekle bude i pobyt v islamizující se Evropě procházka růžovým  sadem. Navíc to bude trvat o dost déle, tedy konkrétně navždy. Doporučuji tuto otázku důkladně zvážit dokud tvůj čas milosti trvá, dříve než bude pozdě, tedy dokud jsi ještě na této zemi, což je stav, který se může kdykoliv změnit.

Třeba již zítra ráno, třeba v metru. Anebo na letišti. Anebo na koncertě. Anebo na fotbale. Anebo v nějaké redakci. Anebo… Apropo, napadá tě vůbec, milý čtenáři, nějaké místo v současné Evropě, kde něco nemůže náhle udělat bum?

A pak už budou jen dvě možnosti – buď jsi se skutečným Bohem, nikoliv démonem Alláhem, žil již zde na zemi a budeš s ním žít dál anebo ne - jedna nebo nula.  Nic mezi tím. Chceš to riskovat?

Autor: Martin Horák | úterý 22.3.2016 18:00 | karma článku: 22,80 | přečteno: 769x
  • Další články autora

Martin Horák

Lame duck season = doba mydlení schodů?

Aktuální černý obyvatel Bílého domu dává uvedenému termínu nové netušené významy. Ve většině případu v historii se odcházející prezidenti dokázali chovat celkem důstojně.

14.1.2017 v 12:33 | Karma: 28,54 | Přečteno: 593x | Diskuse| Politika

Martin Horák

Válka s Ruskem – kvalitní kouřová clona aneb Koho volit?

Příprava na minulou válku je vždycky mnohem snazší než řešení aktuálních problémů. Proto se taky „ruské nebezpečí“ řeší mnohem snáze než statisíce nebezpečných muslimských „uprchlíků“.

11.6.2016 v 12:00 | Karma: 30,54 | Přečteno: 688x | Diskuse| Politika

Martin Horák

Barnevern – pokročilejší stádium socializmu.

O dětech Michalákových a dalších jste asi slyšeli. Často jsou pokládány za omyl či zvůli norských úředníků či omyl norských zákonodárců. Jenže nejde o chybu, nýbrž o logickou vlastnost politického systému.

9.1.2016 v 12:09 | Karma: 18,82 | Přečteno: 411x | Diskuse| Politika

Martin Horák

Syrská tragédie a americká ostuda

„Odstraňování zlého diktátora“ způsobilo hromadné vraždění, zdevastovanou zemi a migrantskou katastrofu. Trochu spravedlnosti je snad v ostudě pro USA i EU, jejíž rozsah se teprve ukáže.

13.11.2015 v 18:00 | Karma: 34,01 | Přečteno: 961x | Diskuse| Politika

Martin Horák

Bída Evropanů jako kořen multikulti

Řeč nebude o bídě materiální, ale vztahové. A o multikulti nikoliv jako poruchy rozumu, nýbrž důsledku nemoci srdce.

12.9.2015 v 14:13 | Karma: 17,10 | Přečteno: 564x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

EU se od zemí jako Česko naučila hodně o Kremlu i Putinovi, řekla Leyenová

26. dubna 2024  18:09,  aktualizováno  18:29

Díky hořkým zkušenostem, které mají země ze středu a východu Evropy se Sovětským svazem, se...

Zkusil unést hocha ze školky, vydával se za jeho matku. Mladík dostal rok vězení

26. dubna 2024  18:16

Nejprve telefonicky a poté i osobně se čtyřiadvacetiletý muž snažil vynutit si vydání chlapce z...

Po havárii na koloběžce skončil v řece, bezvládného muže museli oživovat

26. dubna 2024  17:24

Bezvládného muže vytahovali krátce po čtvrteční půlnoci policisté z řeky Svitavy v brněnských...

V bytě mám cizího muže, volal majitel strážníky. Vetřelce našli v posteli s pivem

26. dubna 2024  17:05

Neznámý návštěvník se ve čtvrtek odpoledne objevil muži v bytě na českobudějovickém sídlišti Máj....

  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1328x
Od r. 2001 jsem křesťan, od r. 1991 manžel, též otec 3 dětí, konzervativec, Evropan, Čech a programátor (v tomto pořadí důležitosti). Moje rada pro kohokoliv zní: ZKUSTE ŽIVOT S JEŽÍŠEM! Kdybyste nevěděl(a) jak, můžete mi napsat na mail. Nebojte se, když se vám to nebude líbit, Ďábel si vás rád zase vezme zpátky. 

Seznam rubrik