Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nohl byste, prosím, vyjmenovat (nejlépe stavební) dělnické profese, ve kterých by 65-ti letý zaměstnanec mohl podat výkon, ve všech úkonech s profesí souvisejících, který by uspokojil pana podnikaděje? Mohl byste, prosím, sdělit, co udělá podnikaděj se svým zaměstnancem, který trvale nedosahuje požadovaného výkonu? Mohl byste, prosím, vyjmenovat agentury, které svým "zaměstnancům" poskytují platy, které by dělníkovi umožnily si něco našetřit na stáří?

0 0
možnosti

Vyrůstal jsem v křesťanské rodině, ale myslím si, že Evropa se již k Bohu ve Vašem pojetí nevrátí. Na základě poznatků vědy i z jiných důvodů. Nevm, jestli existuje nebo se narodí filozofický přístup, který by si společnost vzala jako základ myšlení a uvažování po dnešní etapě honby za ziskem, majetkem, neúměrnou sexualitou ve všem kolem nás.

Ale už jen "uzákonění" třetího pohlaví mě děsí. Jako křesťan od r.2001 si přečtěte dnešní výborný Klímův článek v Lidovkách.

0 0
možnosti

Pokud se nevráti, tak zahyne, resp. zbankrotuje, upadne do bezvýznamnosti, případně bude ovládnuta islámem. Věda ani žádná filozofie ji v tom nijak nepomůže. Na rozdíl od oblastí, kde křesťanů dost rychle příbývá a kterých není v dnešním světě málo (a kde třetí pohlaví a jiné podobné zvrácenosti nemají šanci).

0 0
možnosti

Zapomínáte na dobu, kdy dnešní předčasný důchod byl normálním odchodem do důchodu.

4 0
možnosti

P13a77v60e15l 85K72u37r70a87l

17. 5. 2014 13:18

Jenomže lidi šli pod drn mnohem dříve takže systém neměl problém se zátěží na jejich živení bez jejich stálé ekonomické aktivity.

0 2
možnosti

P23a64v52e37l 37K28u67r77a93l

17. 5. 2014 12:57

Byl to především nedostatek přírodních zdrojů v Evropě který naše předky nutil expandovat a zajišŤvoat si pro sebe víc. Navíc značené konkureční prostředí mnoha vzájemně soupeřících států snažící se o dominanci.

Kombinace obojího vedla k úžasnému pokroku kterým jsme překonali celý zbytek planety. Ve zkratce - dobývání a snaha zničit konkurenci.

0 1
možnosti

Když obdivujete růst v Etiopii, Vietnamu a Ugandě a máte děs z německé dýchavičnosti, tak se tam přestěhujte. Tím nepopírám, že Evropa včetně Horstů bude muset řešit závažné problémy ale to tak bylo a je vždy. Já nechápu kolik v tomto státě je dobrovolných nadšenců zjednodušené a  falešné pohádky o trpících kapitalistech, kteří musí chudáci prchat na Kajmany a nenasytných důchodcích co by je zruinovali.

0 0
možnosti

Když řeknete, že se zvyšují náklady na důchody, tedy B, tak řekněte i A, protože přidat jen 45,- CZK je opravdu výsměch jedné kostky másla. Bohužel důchoci si už převážně (až na vrcholové politiky) nemohou přivydělat, ale denně vidí v obchodě: jogurt o 1,- CZK, noviny o 1,- CZK, mouka o 2,- CZK, chleba o 2,- teplo o 100,- měsíčně, voda rovněž ...takže nám nepomůže že se slevnily lokomotivy, ale každodenní život nás denně přesvědčuje . A já opravdu do dneška nechápu, proč bych měla sanovat špatné hospodaření státu, potažmo špatné politiky, kteří jen tloustnou a jejich 5% je rozdílných od mých 5%.  Nechci být škodolibá, ale nemusíte být jen důchodce, můžete být invalidní důchodce...a možná se pak na svůj důchod a celou ekonomiku začnete dívat jinýma očima...

1 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1328x
Od r. 2001 jsem křesťan, od r. 1991 manžel, též otec 3 dětí, konzervativec, Evropan, Čech a programátor (v tomto pořadí důležitosti). Moje rada pro kohokoliv zní: ZKUSTE ŽIVOT S JEŽÍŠEM! Kdybyste nevěděl(a) jak, můžete mi napsat na mail. Nebojte se, když se vám to nebude líbit, Ďábel si vás rád zase vezme zpátky. 

Seznam rubrik