Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FR

F36i59l65i28p 23R61u57l22f

8. 9. 2014 1:15

no, chtěl jsem toho napsat více, ale omezím se na jedinou věc: jsem ochoten uspořádat sbírku a všem s takovým přístupem jako máte vy zaplatit výlet na východ ukrajiny, ať si tu Putinovskou mírotvornost a pravdu užijete se vším všudy... Mimochodem, neměli bysme se my také ucházet o země, které nám byli ve středověku ukradeny? Jste zaslepený demagog.

4 3
možnosti
MH

Vy jste četl jen nadpis a první odstavec, že jo? Tak vám prozradím, že v tom zbytku mj. vysvětluji, že s tím, co se děje na východě Ukrajiny má Putin málo společného.

Tedy leda byste tím východem Ukrajiny myslel Krym. V tom případě bych prosil zaplatit rodinný zájezd pro pět osob, ovšem s cestou tam i zpět mimo území, na kterém zajišťují bezpečnost mírumilovní demokrati z Majdanu.;-)

0 0
možnosti
AM

"Veřejnou moc se snaží přeměnit na peníze skoro každý, počínaje celníky beroucími úplatky za to, že lidi na hranicích nenechají zbytečně hodiny čekat..." ;-D Vidím to jako dneska, stmívalo se a před ukrajinsko-slovenskou hranicí stála šílená kolona aut a chlapík, co sliboval přednostní odbavení... - nechtělo se mi cálovat 50USD, tak jsem se šel projít - některým autům v koloně dokonce chyběla kola. ;-D;-D;-D

Ale stejně nás skásli - vezli jsme s kolegou vzorek, sud hliníkového prášku z Ruska, z volgogradské hliníkárny (používá se k tvorbě bublinek v pórobetonu) --- už na rusko-ukrajinských hranicích jsme chtěli "bumážku", že ho přes Ukrajinu jen převážíme, ale tam nám zlitý ukrajinský celník řekl, že bumážky netřeba. Teď ovšem najednou potřeba byla - jinak se pro ni buď máme vrátit přes celou Ukrajinu, nebo sud nechat tam.

Nakonec se samozřejmě řešeníčko našlo - 500 USD. ;-€

------------------ no, taková Ukrajina byla a je. Bordel na kolečkách.

--------------------------------- -----------------------------

Z Ruska jsme pak ten prášek vozili několik let, zhruba kamion dva měsíčně, a nikdy sebemenší problém s kvalitou nebo množstvím

4 1
možnosti
MH

Vycházel jsem také z vyprávění bývalého kolegy z Ukrajiny. Tehdy stálo nečekání osobního auta další hodiny €300.

0 0
možnosti
MS

Nevím, co by na to řekl váš Ježíš, ale rozhodně by například netvrdil jako vy, že Janukovyče vyhnali občané z Ukrajiny. Možná by se zeptal, proč utekl do Ruska, které zabralo část země, kde byl prezident.

3 2
možnosti
KV

Vystizne popsano, snad si to precte Schwarzenberg, Kocab, Panek, Stetina a redakce Zpravodajstvi Ceske televize.

5 3
možnosti

V něčem pravdu máte v něčem ne. Rozebírat to nebudu, nemá to smysl. Přepastuju sem totéž, co jsem dal pod Michalem Malým.

Nijak nevysvětlujete skutečnost, která je tiše obsažena v příspěvcích odpůrců vidění Putina jako realisty - v článku Blanky Fa o drtivé názorové shodě ve světě, u politiků i médií stran vidění Putina, a prakticky ve všech výstupech redaktorů, zpravodajů ČT dnes už spíše ze západu - se kterou se ve svém článku nevyrovnáváte.

Nevyrovnáváte se s otázkou, proč drtivá většina médií, politiků, komentátorů včetně Zemana tvrdí, že jde o Ruskou tedy Putinovu agresi. Vysvětlete zelené mužíčky na Krymu a skutečnost, že jak v Doněcku, tak v Luhansku se stali prvními nejvyššími představiteli Rusové z Ruska, nikoli z Ukrajiny (prokazatelně příchozí z Moskvy).  A skutečně 2-oj násobně v obou oblastech. Až nyní, třetím v pořadí se nejvyšším představitelem v obou oblastech stali tamní Ukrajinci. Ti druzí prostě blbci nejsou, a mají důvody. Vysvětlit lze ale obojí. Zkuste to. Tam vidí Vaši odpůrci slabá místa. A proto se vyjadřují, jak se vyjadřují.

2 5
možnosti
JK

J21a80n 29K85r40a94u16s

7. 9. 2014 21:35

Zeman to už netvrdí, zaspal jste dobu,

Máte-li na mysli ZÁPADNÍ politiky a ZÁPADNÍ média, uvědomte si, že se jedná o země s cca 700 mil obyvatel. Zbytek světa to vidí jinak, především potom parta BRISC, která zahrnuje země s cca 2500 mil obyvatel.

Z tohoto důvodu "pravdy" Vašeho diskusního příspěvku lze považovat za manipulativní.

4 4
možnosti
Foto

DO KAMENE TESAT by se takový článek měl. Ukazuje, jakou obrovskou intelektuální převahu mají přemýšliví, inteligetní lidé nad běžnými stoupenci Bruseli a NATO. Zelené mozky i devianti pravdy a lásky nikdy nevynikali inteleligencí a vždy jen tupě konzumovali propagandu mainstreemu. Já velice rád karmuji !R^

3 4
možnosti

Mainstreem? A copa to je?8-o Nějakej speciální kolotočářskej termit?:-)

 

Tohle je speciálně pro vás...:-)

http://echo24.cz/a/wzSXj/mh17-sestreleno-z-uzemi-povstalcu-naznacuje-malajsky-premier

3 1
možnosti
RH

Rusko je daleko různorodější slepenec, to není žádný argument..

7 1
možnosti
JR

J27a16r62a 89R67a65n11k

7. 9. 2014 20:23

Mikhail Zurabov, the Russian ambassador to Ukraine, described the exchange of lists of more than 1,000 prisoners from each side as a “breakthrough.” Ukrainian President Petro Poroshenko confirmed the prisoner swap could begin Saturday.

Gunfire fell silent across eastern Ukraine after the deal was signed in Minsk by all three sides and the Organization for Security and Cooperation in Europe.

Poroshenko said he ordered his forces to halt hostilities at 6 p.m. local time and separatist leaders said they did likewise.

Agreement was reached during a “long conversation” with Russian President Vladimir Putin, Poroshenko said. Monitors from the OSCE will oversee the truce.

The negotiators also agreed on the withdrawal of heavy weaponry and the delivery of humanitarian aid to devastated cities, the OSCE said.

German Chancellor Angela Merkel said: “We’ll have to see whether Russian troops are withdrawing from where they are, whether there are buffer zones ...” Leonid Kuchma, a former Ukrainian president who signed the deal, said even though forces have been told to stop fighting, “it doesn’t mean that someone will not fire from behind the corner.” The NATO summit approved plans to create a rapid response force to counter Russian aggression, if an alliance country were to come under attack. Ukraine is not a NATO member, but the alliance has been alarmed by Russia’s actions in Ukraine. “It sends a clear message to any potential aggressor: Should you even think of attacking one ally, you will be facing the whole alliance,” said NATO secretary general Anders Fogh Rasmussen. Keeping pressure on Moscow, EU ambassadors gave preliminary approval Friday to new sanctions on Russia, an EU diplomat said.

6 1
možnosti
Foto

Ukrajina jako slepenec? Už v r. 1871 o ní mluví Bismarck (že je třeba ji od Ruska oddělit), a v Brunclíkově atlasu z r. 1926 je jasně ohraničena, viz

http://www.nebakov.cz/obrazky/ukrajina1926.jpg

A to mapové podklady jsou jistě o nějaký rok starší.

A to už stačí. Antikarma.

10 1
možnosti
MH

Lenin zemřel v lednu 1924, tudíž váš atlas patrně zobrazuje dílo tohoto soudruha. A v jakých hranicích chápal Ukrajinu Bismarck?

1 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1328x
Od r. 2001 jsem křesťan, od r. 1991 manžel, též otec 3 dětí, konzervativec, Evropan, Čech a programátor (v tomto pořadí důležitosti). Moje rada pro kohokoliv zní: ZKUSTE ŽIVOT S JEŽÍŠEM! Kdybyste nevěděl(a) jak, můžete mi napsat na mail. Nebojte se, když se vám to nebude líbit, Ďábel si vás rád zase vezme zpátky. 

Seznam rubrik