Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím jak v jiných státech v Evropě, ale tady u nás v průběhu těch patnácti let došlo k několik let trvajícímu "babyboomu":)Prostě jen moje generace k podivu té předchozí nerodila ve dvaceti letech, ale o pár let později:)

1 1
možnosti
MH

Ten "babyboom" znamenal asi 1,7 dítěte na ženu. Což je sice víc než před tím, ale pořád méně než hranice prosté reprodukce (2,1). Nesmíte brát vážně všechna slova používaná médii.

2 0
možnosti
LJ

Několikrát se v poslední době psalo o tom, že podle plánů EU se bude muset v určité době přijmout 50 milionů muslimů, aby se doplnil výadek obyvatelstva. Konkrétně si vzpomínám, že o tom psal pan B. Olšer v jednom ze svých blogů. Zdá se, že řešení je známé.

1 1
možnosti
MD

To je tak ujety pohled, ze ho muze mezi nami pozemstany sirit jen mimozemska civilizace, jez uvazuje o clovekovi jako potrave.

1 0
možnosti
Foto

Vy se trošku pletete.  V systému násilné solidarity je nedostatek přírůstku nových otroků problém.  Ve svobodné společnosti by to problém nebyl.

2 0
možnosti
PK

Kladu si otázku v čem je to problém nyní když pro spoustu populace v podstatě nikdo neví ani o práci která by se vyplatila dělat za jídlo a pytí... to jest otrocká.

0 1
možnosti
PK

A jak do vaší matematiky zapadá to že je v Evropě v průměru 13 procent zcela nezaměsnané populace v "ekonomicky aktivním věku" mezi 18 lety a důchodem?

Lidí pro které nikdo není schopen ani vymyslet ekonomické uplatnění jehož výsledek by do systému přinesl více zdrojů než kolik spotřebuje vykonávání dané činnosti?

Mimochodem- 1 existující člověk v současnosti v průměru generuje v USA a Evropě svou spotřebou všehno na celé planetě přibližně 0,4 pracovního místa.

1 1
možnosti
MD

Jako vzdy dobre. Mohla by tam byt mala dira v pripade, ze by urciti jedinci nevytvareli  materialni hodnoty, ktere prevezmou obecne receno stroje, ale presto vytvareli spolecnosti uznane hodnoty. Bude se ale jednat jen o zlomek z tech nepotrebnych typu 'nedavam, jen beru'. Od spolecnosti, od planety.

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1328x
Od r. 2001 jsem křesťan, od r. 1991 manžel, též otec 3 dětí, konzervativec, Evropan, Čech a programátor (v tomto pořadí důležitosti). Moje rada pro kohokoliv zní: ZKUSTE ŽIVOT S JEŽÍŠEM! Kdybyste nevěděl(a) jak, můžete mi napsat na mail. Nebojte se, když se vám to nebude líbit, Ďábel si vás rád zase vezme zpátky. 

Seznam rubrik