Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Musím souhlasit. Strávil jsem před několika lety na Ukrajině přibližně tři měsíce. A již tehdy těch několik Ukrajinců, kteří opravdu chtěli pracovat, řešilo dilema, zda v Rusku, nebo v Česku.

3 0
možnosti

P69a95v23e74l 81Č40e77r95n27ý

23. 11. 2014 16:22

Rusko zůstalo na úrovni mongolského Tatarstánu (včetně temného a vůči carovi tradičně podlézavého pravoslaví), nedotčeno západní civilizací. Putin sedí holou řití na hromadě rezavých raket, ponorek a tanků, pro které nemá odbyt ani jako šrot. Zato má miliony zadubených, hladových a zamindrákovaných mužiků, jejichž stavy by potřeboval snížit. Proto jim slibuje válečnou kořist. Brzy však předá Sibiř Číně na splátku svého dluhu (podobně jako kdysi Američanům Aljašku), případně jako výsledek pročínského referenda Sibiřanů. Z Ruska zůstane chlastoslovanský skanzen, obohacený putinovskými čecháčky a jejich častuškami.

Český komunizmus vznikl a trvá jako vazalství vůči Moskvě, bez ohledu na to, jaký satrapa ji zrovna ovládá a jako vlajkou zrovna mává. Čecháčkové se potřebují schovat za sukně někoho silnějšího a přitom kulturně zaostalejšího - aby vůči němu neměli mindráky.

6 6
možnosti
MH

Fakta v článku zjevně ignorujete. Nepracujete někde jako ideolog?

5 1
možnosti

Ježíš s tebou, i ten pravoslavnej...:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1328x
Od r. 2001 jsem křesťan, od r. 1991 manžel, též otec 3 dětí, konzervativec, Evropan, Čech a programátor (v tomto pořadí důležitosti). Moje rada pro kohokoliv zní: ZKUSTE ŽIVOT S JEŽÍŠEM! Kdybyste nevěděl(a) jak, můžete mi napsat na mail. Nebojte se, když se vám to nebude líbit, Ďábel si vás rád zase vezme zpátky. 

Seznam rubrik